Referenssit

” Sopimukseen tehtävästä työstä päästiin mutkattomasti ja ajankohta suoritettavalle työlle saatiin sovittua joustavasti niin, että siitä ei koitunut mitään haittaa tuotannollemme. Työn jälki on erinomaista, tekijät ahkeria ja huolellisia. Kaikki sujui mallikkaasti alusta loppuun.

 Petteri Horn, Production Supervisor,  Vallox Oy””Yläpintojen imurointi suoritettiin ammattitaidolla,  suunnitelmallisesti ja joustavasti."

Elisa Koivuluoma, Siivoustyönjohtaja, 
                                              Keravan kaupunkitekniikan toimialaPitävät sen minkä lupaavat ja työtä tehdään hyvällä asenteella tilaajan toiveiden / aikataulun mukaan."

 Ari Loikkanen, Isännöitsijä, Suomen Kansallisteatteri”Imuroinnin jälkeen tilat olivat puhtaat lattiasta kattoon."

    Mats Eklund, Kunnossapitoinsinööri, NMC Solutions for Industries


 

"Minä olen erittäin tyytyväinen kesäiseen työnjälkeenne. Asiat sujuivat hyvin ja aikataulussa, jopa etuajassa toisissa kohteissa. Helpotti projektia, kun nostimet ja tellingit ja niiden kuljetukset pystyttiin hoitamaan pitkälti teidän toimesta paikalle. Pesijöiden innovatiivinen kokeilu ongelmatilanteissa ratkaisi asiat pikaisesti. Ja helmenä oli upea ajatuksia herättävä ennen ja jälkeen kuvakollaasi.” 

Miia Sillanpää-Virtanen, Loimaan kaupunki, Siivoustyönohjaaja Lasse Murtovuori, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Erikoisamattimies